2017 Audi A5 Cabriolet

  • 0
audia5coupe201712

2017 Audi A5 Cabriolet

Tags :

Category : 2017 Cars

2017 Audi A5 Cabriolet

Changes to RS 5 Coupé included upgraded dampers and springs on the suspension front, new electric power steering replacing engine-driven hydraulic power steering, exclusive retractable rear spoiler, red cam covers and a carbon-fibre intake manifold, optional piano black trim, 20-inch graphite-coloured wheels, a sport exhaust system with black finishers.

We had a strong message with the original A5, which we wanted to keep. 0 TDI, een V6 met 218 pk. It is redefined driving experience. It’s close-coupled but not cruel. De A5 Sportback is een soort Hatchback Coupé, in feite een vierdeurs coupé zoals de Volkswagen Passat CC en Mercedes-Benz CLS-Klasse maar dan met een vijfde deur om de kofferbak te openen zoals bij een hatchback

2017 Audi A5 Cabriolet

Vervolgens is er de 3,2-liter V6 FSI met Audi ValveLift (variabele kleplichthoogte), deze zorgt voor 265 pk 330 Nm koppel. Deze 170 pk versie was beschikbaar vanaf de herfst van 2007. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u. In de zomer van 2008 verscheen er een geheel nieuwe 2,0-liter TFSI turbomotor van 180 pk en 211 pk eveneens met ValveLift technologie die de 1. Dit is een viercilindermotor met directe benzine-inspuiting en een turbo welke afkomstig is uit het Volkswagenconcern en ook terug te vinden is in andere modellen als de Škoda Octavia. De sprint naar de 100 gaat in 6,1 seconden. Het instapmodel was tot de zomer van 2008 een 1,8-liter viercilinder TFSI turbomotor. 8 TFSI verving.

2017 Audi A5 Cabriolet

High-quality materials and excellent workmanship contribute to the Audi A5 Cabriolet’s inspired interior. Optional heated and ventilated climate-controlled comfort seats and fine grain ash inlays give the vehicle an exclusive feel. Meanwhile, the automatic belt presenter and Audi advanced key with start button only add to its intuitive nature.

2003 Mini Cooper S John Cooper Works


Leave a Reply